COACHINGU JA MENTORLUSEGA PROGRAMM

Programm on läbitav grupis ja individuaalselt

Personaalne programm

Grupi programm

PS! Nüüd on võimalik programmi läbida ka 1:1 personaalselt ja Sinu valikul, kas 3 kuud või 4 kuud.

Ma aitan Sul kiiremini, fokusseeritult ja järjepidevusega jõuda soovitud iseenda ja eesmärkideni läbi eneseteadlikkuse.
coachingu programm, mentorluse programm, järgmise taseme mina, eesmärkide saavutamine, enesekindluse kasvatamine, enesekindlus, sihikindlus, efektiivne, produktiivne

Uus grupp alustab september 2024, seekord kutsun osalema mikro- ja väikeettevõtjad.

Üksi saab, koos saab veel võimsamalt ja kiiremini!

Sa ei pea läbi lugema kõiki enesearengu raamatuid ja tegema läbi kõiki turul pakutavaid koolitusi. Ma luban Sulle süsteemset ja läbi mõeldud programmi, mis viib Sind eduni!

Sina ise oled oma elu kõige tähtsam projekt!

Sa oled väärt seda aega ja panust iseendasse!

Mis siis, kui kõik on võimalik? Millist elu Sa siis elaksid?

Mis siis kui kõik ongi võimalik ja kõik see, mida Sa loodad ja ootad ja soovid on vaid plaani ja fookuse kaugusel?

Küsisin varasemalt osalenutelt "Mitu taset see programm Sind edasi viis?"

“Usun ja nähes enda arengut, siis kohe mitu korda on tõstnud. See on olnud minu jaoks hea hüppelaud, mille najal ning toel edasi ise liikuda – olla pidevas liikumises ja õppimistuhinas. Märgata, mis on külge jäänud ning mida vaja veel lihvida, et ei jää kuskile pidama. Ma näen, kui oluline roll on suhtlemisel, enda piiride teadvustamisel nii iseendale kui ka teistele, oma enesekindlad MINA-sõnumid. Samas ka sisemine protsess – luua visioone, soove nii detailselt ning panna oma sihid kirja. Üks pusletükk täiendab teist pusletükki, millest elupäevade lõpuks kokku saab minu eluloo pusle, mis jääb jutustama minu elu. Seal on näha nii minu kasvamist kui ka arengut, minu õnne ja rõõmusid, tipphetki ja õnnestumisi, samas ka perioode, kus on olnud madalseis, kuid kust ma olen tulnud välja taaskord mingi sooviga, kuhugi edasi jõuda, mille najal edasi liikuda.”

– Siret –

“Programm aitas mind väga palju. Teemasid oli palju, aga ma noppisin iseennast kõnetavad teemad kõrvale ja nendega ma töötan edasi. Mitu sammu viis programm mind edasi. Sellest kõigest saabki aru alles programmi läbi töötamisel, kui jõudsin lõppu ja hakkasin analüüsima ja enda jaoks programmi tükikesteks tegema. Mõned teemad olen enda jaoks lõpetanud, tõstan kõrvale, mõne teemaga tahaksin veel kokku puutuda, aga täna pole see prioriteetne, panen ootele. Ja need mind enim kõnetavamad, nendega töötan edasi.”

“Kadri, sina oled minu selle aasta päike!”

– Jaanika –